Over ons
Filosofie achter het witte schort

Authentieke Georgische catering met verse ingrediënten   


Ik ben Irakli Chikhradze, ik werk als (zelfstandig)kok en als chauffeur bij verschillende restaurants en cateringbedrijven. Daarnaast heb ik ook een eigen cateringbedrijf genaamd Ritsa. Ik heb ervaring in de horeca zowel Nederlands als Georgia. Onze familie houdt van de Georgische keuken. De ervaring en kennis van de Georgische keuken hebben zij ons meegegeven. Ik heb imiddels de opleidingen kok en zelfstandig kok afgerond en geleerd om volgens HACCP richtlijnen te werken. 

                              Authentieke Georgische catering met verse ingrediënten  

Gekruid met perfectie

De Georgische keuken werd beïnvloed door zowel Europese culinaire tradities als tradities uit het Midden-Oosten en omliggende West-Aziatische landen. De Georgische keuken heeft een verscheidenheid aan gerechten met verschillende kruiden en specerijen. Elke historische provincie heeft ook zijn eigen specifieke en culinaire tradities, zoals de Mengrelische, Adjarische, Rachische en Imeretische keuken. Naast vlees- en visgerechten is er ook een verscheidenheid met vegetarische gerechten.

                                                           Wie zijn we?

Wij zijn een gezin  geëmigreerd vanuit Georgië naar Nederland. We wonen sinds 2011 in Nederland. Deze catering is ontstaan omdat we zelf het Georgische eten misten en het liefst heel Nederland willen laten kennismaken met de Georgische keuken. We hebben dus bewust een Georgische catering gekozen. Catering RITSA is onze grote passie, ons hart ligt bij de horeca. Gastvrijheid en service zijn voor ons belangrijk.

                                                  Wat doen we?

Wij serveren uitsluitend traditionele en unieke Georgische gerechten, die wij allemaal zelf bereiden. De gerechten die wij met zorg bereiden zijn o.a. buffetten, barbecue, warme en koude hapjes en tapas en desserts op basis van oude en nieuwe Georgische recepten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten. Wij werken volgens HACCP richtlijnen.

                                    Waarom zijn wij catering RITSA?

Ik ben  geboren en opgegroeid in de historische plaats Ritsa. Op de achtergrond is het Ritsameer te zien. Het Ritsameer is een meer in de buurt van de Kaukasus. Ritsa staat symbool voor de plek waar ons leven begon en staat nu ook symbool voor onze catering.